Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Antifasiszta cionista tüntetés és ellentüntetés advent első
  2012-12-03 19:50:23, hétfő
 
 
Antifasiszta cionista tüntetés és ellentüntetés advent első vasárnapján (percről percre)
2012. december 02. 14:14
Hunhír.info (Tudósítónktól)

tetuhintasok.jpgAdvent első vasárnapjára időzítve magyarországi parlamenti pártok, civil szervezetek, alapítványok, egyesületek saját megfogalmazásuk szerint megatüntetésre készülnek a Jobbik parlamenti jelenléte és a szerintük elfogadhatatlan nézetek térhódítása ellen. Az Izrael-barát demonstráció résztvevői a Kossuth téren, a Parlamenttel szemben, míg a cionista térhódítástól tartó nemzetiek a Vértanúk terén, illetve a KIM parkolójában gyülekeznek. Munkatársunk a helyszínről jelentkezik.

17:12 - A tömeg megérkezett a Gyorskocsi utca kordonnal lezárt részéhez, ez idáig még bármilyen tüntetéskor sem szokták az egész utcát elszeparálni. Most ez történt. Állítólag a helyszínre tart Zagyva György Gyula jobbikos országgyűlési képviselő is.

17:02 - A tüntetők még a Fő utcán járnak.

16:59 - Több rendőrségi jármű érkezik a helyszínre.

16:58 - A tüntetők megérkeztek a Batthyányi térre, a Gyorskocsi utca irányába indulnak. Közben az utcán többen "Nácik, haza" kiáltással "üdvözölték" a megjelenteket. A tüntetők hatalmas rendőri biztosítás mellett indulnak a Gyorskocsi utcába.

16:53 - A szerelvény megállt a Kossuth téren, nem szálltak le, így aztán vélelmezhető, hogy a Gyorskocsi utcába tartanak végül. Korábban ugyanis tétováztak a tüntetők, merre menjenek.

16:50 - Befejeződött az igazoltatás, a tüntetők felszállnak a Kossuth térre induló szerelvényre, a rendőrök követik őket. Munkatársunk is velük tart.

16:47 - Továbbra is zajlik a rendőri intézkedés a Deák téri aluljáróban. Most egy kopasz fiatalembert igazoltatnak és motoznak. Senki nem tud különben semmit, a járókelők és az utasok figyelik az eseményeket, a keménymag továbbra is az aluljáróban tartózkodik.

16:36 - A Fidesz egyébként megint megszívta a közösködést, hiszen jóllehet Rogán Antalt megtapsolta és nem fütyülte ki a szociálliberális gyere_boruljunk_most_össze csürhe, Mesterházy Attila keményen odacsapott a kormányzópártnak. Bajnai ugyanakkor igyekezett a jófiú látszatát kelteni.

16:33 A rendőrök a metró Batthyányi tér felé tartó oldalán igazoltatják a Budára indulni szándékozókat.

16:31 - Az ellentüntetők tömege lejut a metróba, és folyamatosan Ria, ria, Hungária! Mocskos zsidók! skandálással fordulnak a mozgólépcsőn felfelé igyekvők felé. Még most sem tudni, mi a céljuk, a keménymag elérte a metróállomás alsó szintjét.

16:29 - Bombera Krisztina megköszönte a demokratáknak és embereknek a megjelenést, és felvázolta, merre mehetnek haza a tüntetők.

16:27 - Az ellentüntetők csoportja a Deák téri templomhoz ér, ahol Thököly Imre fejedelem hamvait ravatalozták fel 1906-ban. Itt a székely himnuszt éneklik.

16:24 - Az ellentüntetők csoportja a metró felé igyekszik, vélelmezhetően metróval akarnak eljutni a Gyorskocsi utcába. A rendőrök most körülveszik őket a 15-ös busz megállójában. Megerősítették, hogy a Szent Korona Rádió munkatárság állították elő, aki szeretett volna bemenni a rendezvényre igazolványával, de szóváltásba keveredett az egyik rendezővel, és ezért állították elő. Most ismét indulnak tovább a tüntetők, már a Deák téri metró lejáratánál állnak, csak a rendőrök egy kisebb csoportja követi őket.

A Kossuth téri színpadon ez időtájt Hernádi "Magyar" Judit énekel szokásos túlzóan drámai, irritálóan színpadias stílusban.

16:23 - Zoltai Gusztáv és az Élet Menete szervezője is a színpadra megy. Szép volt fiúk - skandálják, mint egy mérkőzésen.

A párizsi békeszerződés 4. cikkelyét tartalmazó mappát adnak át a képvieslőknek a színpadon.

16:20 Lassan vége a félelmetes elmebetegségnek a Kossuth téren. De még Németh Sándor "lelkész", a Hit Gyülekezete vezére valamit csinálni fog. Egyelőre nem derül ki mit, mert őrült nagy az üdvrivalgás a neve hallatán.

16:17 - Az Árpád-sávos menet már az Október 6. utcában jár, brutális rendőri kísérettel. Hogy valójában mi a rendőrök célja, ez most nem derül ki, hiszen állítólag a Gyorskocsi utcába igyekeznek Budára, így érthetetlen, hogy miért a Bazilika irányába indultak el. Az utcát betölti a Ria, ria, Hungária! Munkatársaink próbálnak az események sűrűjébe kerülni.

16:10 - A tüntetők elindulnak a Gyorskocsi utcába, hogy az elszállított emberek mellett kifejezzék szimpátiájukat. A rendőrség ezzel az akciójával sikeresen eltávolította a rendezvény végéről a sárga csillagosok számára kellemetlen viseletű embereket.

Közben Mesterházy arra szólítja fel a miniszterelnököt, hogy határolódjon el a Jobbiktól holnap a Parlamentben. Mesterházy megígéri: megmutatják, hogy nem félázsiai nép a magyar, hanem egészen európai. Nem hagyjuk, nem hagyjuk, nem hagyjuk! - ezt a fogadalmat teszik Mesterházy felhívására a csillagosok.

16:09 - Munkatársunk megtudta, hogy a nemkívánatos öltözékű újságírót azért nem engedték be a rendezők a tüntetésre, mert felsőbb utasítást kaptak a szervezőktől, hogy semmilyen igazolvány nem számít, az egyedüli rendező elv a tüntetésre bemenni akaró megjelenése. A feldühödött zsidó nénikéktől ugyanis nem tudják garantálni a sajtó munkatársa épségének biztosítását.

16:06 - Gyilkos Izrael - kiabálják az ellentüntetők! Megindult egy csoport, vélelmezhetően az a társaság, aki a minisztérium épületénél gyülekezett. A rendőrök követik őket, a rendezők küllem és öltözék alapján szelektálnak. A csoport az egyik eredeti tüntetéshelyszínre érkezik, a Vértanúk terére, a rendőrök dupla oszlopban követik őket. Az Árpád-sávos zászlók alatt vonuló tömeg továbbhalad a Vécsey utca irányába. Itt a tüntetők megállnak, a rendőrök körülveszik őket.

16:04 - A fasizmus vírus, és vírushordozó Mesterházy szerint mindenki, a Jobbik, a jobbikosok, és még az is, aki a nyilasnak kikiáltott költőket, írókat élteti, persze az is, aki Árpád-sávos zászlókat lenget. Ez a hisztériakeltés nem igaz, hogy nem veri ki a biztosítékot a józanul gondolkodó embereknél. Ma újfasiszták lettek nemzeti érzelmű emberek százezrei a zsidóbarát tüntetők szemében.

16:00 - A rendezvény és a rendezőgárda tevékenysége miatt hírportálunk értesíteni fogja a Nemzetközi Újságíró Szövetséget és a Magyar Újságírók Országos Szövetségét, hogy az általuk kiadott fényképes sajtóigazolvány nem jelent semmit, mert 2012 Magyarországán egy biztonsági ember már ruhafelelős és szemrevételező szerepben is tetszeleghet, és megjelenése alapján akadályozza a sajtó munkatársait.

15:58 - Mesterházy megerősíti: Magyarországon van fasiszta sodródás.

15:56 - Mesterházy "Tökjó" Attila a családjával jött, két gyereke is megjelent a Kossuth téren - meséli a színpadról. Mert ki kell állni a gyengébbért - erre tanítják őket.

15:54 - Információink szerint a Szent Korona Rádió munkatársát már előállították a rendőrök. Jelenleg egy rendőri csoport a Kossuth téri villamosmegállóban áll fel, nem tudni, mi készülődik. A színpadon tovább zajlik a rendezvény, az eredetileg bejelentett, a Vértanúk terei tüntetésen már csak pár ember található. Folyamatosan próbáljuk követni az eseményeket, de a zsilipszerű szűrés miatt emberek öltözete, megjelenése alapján is szelektálják már a tüntetésre igyekvőket, akik még mindig érkeznek.

Belső információk szerint 4-5 ezer ember lehet a Kossuth téren.

15:45 - A magyar soahról beszél, testvérgyilkosságról. Borzasztó hallgatni a nem elfogult fülnek a kettős mércés szónoklatot. Félelmet keltő ez az őrületes, ráadásul ok nélküli zsidóvédelmezés. Megy a nácizás, a kirekesztőzés, a fasisztázás.

15:40 - Bajnai Gordon következik. Mi, magyarok békében akarunk élni - mondja. Ez a tétje annak, hogyan reagálunk a cigánygyűlöletre, a zsidógyűlöletre - fogalmaz. A magyargyűlöletet kihagyja.

15:38 - Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője emelkedik szóra, úgy érezte kötelessége eljönni, mert "nem felejthetünk". Nem felejtheti el azt sem, hogy ezek a faji alapon történő népirtások és kínzások listázással kezdődtek, a nácizmus bűne nem ismétlődhet meg. Megemlíti Gyöngyösi Márton jobbikos képviselőt, akinek kijelentéseivel nem lehet együtt élni, nem lehet elfogadni - nagy örömujjongás. És azért is jött el - mondta, mert személyesen sem tűrheti, hogy gyerekei, Dániel és Áron lelkét a jövőben ilyen gondolatokkal mérgezzék. Rövid az út a listázástól Auschwitzig, az élet mindenkié - mondja. A gyerekeit elviszi a halál völgyébe is majd, ahogyan minden évben az Élet Menetén is elkísérik - vázolta. Táblát akasztunk a gonoszság nyakába, rajta a felirat: Nem engedjük. Se Gyöngyösinek, se másoknak, soha - jelentette ki. Magyarország megvédi polgárait - tette hozzá.

15:28 - Benkő Zsuzsanna, a minisztérium előtt gyülekező Facebook-csoport vezetője, az ellentüntetés szervezője bejelentette: a rendőrséggel történt egyeztetés során megállapodtak abban, hogy egyesek érzékenységét sértő beszólások esetén a rendőrség a tüntetést feloszlathatja. Ennek ellenére a szervező nyomatékosította: senkinek nem tiltja meg, hogy ne mondja azt, ami a szívén van, és ha előállításra kerül sor, akkor elsőként odaáll, és minden egyes jelenlévőért vállalja a felelősséget.

15:25 - Bombera Krisztina (ő is nyilván az elnyomottakhoz tartozik) Somló Tamást konferálta fel, aki színpadra is lép. Itt a helye, énekel a mostanra két-háromezresre duzzadt tömegnek. Azt mondja, nem tudja hogyan tud bizalmat önteni a holnapba. (Neki is nagy félnivalója van, hiszen zsidósága miatt mindenhol bántják, munkát sem kap, a TV2-nél sem terpeszkedik. a szerk.)

15:20 - A Himnusszal megkezdődött a rendezvény, amelyen már most megmutatkozik a brutális kettős mércés pozitív diszkrimináció. Azok a nemzeti sajtómunkások, akik különböző portálok által kiállított igazolványokkal rendelkeznek, mert egy ATV-mellényes "fürkészdarázs" határozza meg, hogy ki léphet be a helyszínre és ki nem. A Himnusz alatt a liberális horda folyamatosan mozgásban volt, az 50-60 fős ellentüntető mag pedig vigyázzban énekelte nemzeti imádságunkat. Bizonyára a színpadon nagyon jókat mondhatnak a szpíkerek, mert az őrjöngés és a kiabálás hallatszik az egész Kossuth téren.

15:07 - Úgy látszik, már a cigányok kezében is divat a sárga csillag, bizonyára hasonlít az általuk kedvelt fém színére, ezért viselik olyan nagy büszkeséggel. Van, aki a sárga csillagot már barett sapkáján viseli, mint egy partizán, és olyan csoportok is érkeznek, amelyek az antifák nyilaskeresztet taposó bakancsos transzparensét emelik magasba.

Klasszikus héber öltözetű tüntetők is ácsorognak a Kossuth téri metró kijáratánál, a naiv szemlélődő akár egy izraeli kibucban is érezhetné magát. A mozgás folyamatos, a metró és a föld alja ontja a harcos antifákat. A cigányok jó népi szokás szerint hangoskodnak, a volt Parlament Café épületénél, láthatóan nem tudják eldönteni, ki álljon a menet élére és ki kezelje a kézi beszélőt.

Időközben a minisztérium előtti tüntetők létszámában is változás állt be, lehetnek már több tucatnyian.

A jelekből arra lehet következtetni, és a tüntetők hangulatából, hogy előfordulhat, a rendőröknek nem "a garázda fasisztákat" kell megfékezniük, hanem adott esetben megvédelmezniük a villogó szemű, sárga csillagos hordával szemben.

14:51 - Szolidaritás-zászlós csoport érkezik a Nádor utcából.

14:50 - Tudósítónk elcsípett egy szívhez szóló beszélgetést apa és kb. 3 éves fia között, jelezvén a toleranciabajnokok családon belüli viszonyait is: "Ne szaladgáljál, baszd meg, mert beléd rúgok!"

14:48 - Megkezdődött az őrjöngés az antifák színpadja előtt. Az antifasiszta masírozók háborítatlanul juthatnak át a többszörös védelmi gyűrűn, amelyet rendőrök, illetve sárga mellényes biztonságiak képeznek. Vélelmezhetően az a feladatuk, hogy kövessék a "nem megfelelő öltözetű", így számukra potenciális veszélyt jelentő embereket. A tüntetők létszáma most már 300-400 fősre tehető. A cigányok továbbra is a Vértanúk terén gyülekeznek, hangoskodnak, és létszámuk már most felülmúlja a nemzeti radikális ellentüntetőkét.

14:36 - Már sárgacsillagos tüntetők is feltűnnek a vonulók között. Elég hideg van a téren.

14:34 - A tucatnyi anti-antifatüntetők is kettéosztódtak, folyamatos az átjárás a két bejelentett tüntetéshelyszín között. Időközben Tapolca, Sümeg táblákkal újabb tüntetők érkeznek a Kossuth térre, most már 200-300-an lehetnek. A rendezvény a tervek szerint 3/4 3-kor kezdődik.

14:22 - A Vértanúk terén lévő ellentüntetők társaságot is kaptak, cigánykerekes zászlós cigányok vették őket körül, mintegy kéttucatnyian. (Képünk illusztráció.) Tudósítóink közben megnézték a KIM parkolóját is, ott egy-két ember lézeng a szalaggal elzárt területen.

14:14 - Óriási a rendőri jelenlét a Kossuth tér környékén. A cionista tüntetés résztvevői hatalmas rendezői gárdával vonultak fel, a rendőrök autói még a Lánchíd pesti hídfőjénél is felsorakoztak. Az ellentüntetők jelenleg szó szerint is maroknyi csoportját is sok készenléti rendőr veszi körül. Többeknél tudósítónk könnygázgránát kilövésére alkalmas fegyvert is látott. A metróból, illetve a Nádor utca irányából folyamatosan érkeznek az antifasisztának titulált esemény tüntetői, jelenleg 100-200 ember már a Parlament főbejáratánál felállított színpadnál csoportosul.



http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=59786
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tüntetéshelyszín, miniszterelnököt, magyargyűlöletet, cigánygyűlöletre, nyomatékosította, szociálliberális, kormányzópártnak, igazolványokkal, antifasisztának, megvédelmezniük, ellentüntetőkét, megfogalmazásuk, elfogadhatatlan, zsidóvédelmezés, kijelentéseivel, hisztériakeltés, nyilaskeresztet, frakcióvezetője, zsidógyűlöletre, sajtóigazolvány, elmebetegségnek, magyarországán, szemrevételező, diszkrimináció, transzparensét, háborítatlanul, elnyomottakhoz, feloszlathatja, magyarországon, vélelmezhetően, szimpátiájukat, könnygázgránát, igazolványával, megerősítették, antifatüntetők, kettéosztódtak, szerintük elfogadhatatlan, cionista térhódítástól, helyszínről jelentkezik, tömeg megérkezett, egész utcát, helyszínre tart, tüntetők megérkeztek, utcán többen, tüntetők hatalmas, szerelvény megállt, tüntetők felszállnak, rendőrök követik, rendőri intézkedés, kopasz fiatalembert, utasok figyelik, keménymag továbbra, Zagyva György Gyula, Rogán Antalt, Mesterházy Attila, Bombera Krisztina, Thököly Imre, Szent Korona Rádió, Zoltai Gusztáv, Élet Menete, Németh Sándor, Közben Mesterházy, Gyilkos Izrael, Nemzetközi Újságíró Szövetséget, Magyar Újságírók Országos Szövetségét, Bajnai Gordon, Rogán Antal, Megemlíti Gyöngyösi Márton, Élet Menetén, Benkő Zsuzsanna, Somló Tamást, Parlament Café, Időközben Tapolca,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Emlék  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Muratáj  Amit átélünk,  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Paul David Tripp Április 24  A hét szűk esztendő  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Föld napja április 22  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Volt egy...  A Gömb  Esti kép  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A fák lelke  Idézetek a barátságról  Szép estét  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Emlék  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam Gizike bar...  Volt egy...  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Facebookon kaptam Krisztinától  Nehezen engedem  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  A Föld napja  Vannak arcok  Irgalom és ítélet  Szent György napi hiedelmek, s...  Tehetségtelen gyerek nincs.  A fák lelke  Emlék  Palóc Grand Canyon  Gondolatok az életről és szere...  Ébredj  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Paul David Tripp Április 26  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Bizonyos kulturális szint nélk...  Emlék  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Fodor Ákos költő,  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Két tekintet van  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja, 
Bejegyzés Címkék
szerintük elfogadhatatlan, cionista térhódítástól, helyszínről jelentkezik, tömeg megérkezett, egész utcát, helyszínre tart, tüntetők megérkeztek, utcán többen, tüntetők hatalmas, szerelvény megállt, tüntetők felszállnak, rendőrök követik, rendőri intézkedés, kopasz fiatalembert, utasok figyelik, keménymag továbbra, aluljáróban tartózkodik, szociálliberális gyere, jófiú látszatát, metró Batthyányi, ellentüntetők tömege, mozgólépcsőn felfelé, keménymag elérte, metróállomás alsó, ellentüntetők csoportja, székely himnuszt, metró felé, rendőrök most, 15-ös busz, rendezvényre igazolványával, egyik rendezővel, kisebb csoportja, színpadra megy, párizsi békeszerződés, félelmetes elmebetegségnek, neve hallatán, rendőrök célja, utcát betölti, események sűrűjébe, tüntetők elindulnak, elszállított emberek, rendőrség ezzel, akciójával sikeresen, rendezvény végéről, sárga csillagosok, fogadalmat teszik, nemkívánatos öltözékű, egyedüli rendező, tüntetésre bemenni, feldühödött zsidó, sajtó munkatársa, minisztérium épületénél, rendezők küllem, egyik eredeti, rendőrök dupla, tüntetők megállnak, rendőrök körülveszik, fasizmus vírus, nyilasnak kikiáltott, józanul gondolkodó, zsidóbarát tüntetők, rendezőgárda tevékenysége, általuk kiadott, biztonsági ember, sajtó munkatársait, családjával jött, rendőri csoport, színpadon tovább, eredetileg bejelentett, zsilipszerű szűrés, tüntetésre igyekvőket, magyar soahról, kettős mércés, tétje annak, magyargyűlöletet kihagyja, faji alapon, nácizmus bűne, jövőben ilyen, listázástól Auschwitzig, élet mindenkié, gyerekeit elviszi, halál völgyébe, gonoszság nyakába, minisztérium előtt, ellentüntetés szervezője, rendőrséggel történt, tüntetést feloszlathatja, szervező nyomatékosította, elnyomottakhoz tartozik, mostanra két-háromezresre, brutális kettős, nemzeti sajtómunkások, liberális horda, színpadon nagyon, kiabálás hallatszik, egész Kossuth, cigányok kezében, sárga csillag, általuk kedvelt, sárga csillagot, antifák nyilaskeresztet, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4225
  • e Hét: 18455
  • e Hónap: 29566
  • e Év: 183062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.